Citrommal a rákbetegség ellen

2015. április 17., 15:41

A gyümölcsöket általában héjától megfosztva fogyasztjuk, ügyet sem vetve arra, milyen értékes anyagokat dobunk el. Az emberiség sok mindent tud a C-vitaminról, hála feltalálójának, Szent-Györgyi Albertnek, aki felfedezéséért 1937-ben Nobel-díjat kapott.

A professzor 75 éves korában halálos rák betegsége volt, saját magát C-vitaminnal kezelte. 93 éves korában halt meg. Ismerjük a csodát, mégsem használjuk ki. Sőt, a halálos kórban szenvedő betegek a kemoterápiás és sugárkezelések időtartama alatt, orvosaik javaslatára, tartózkodnak a C-vitamin fogyasztástól. A legújabb kutatások szerint ugyanis a kemoterápia hatékonysága csökken C-vitamin bevitel során.

Más szakemberek véleménye szerint daganatos kezelések során, csak a nagy dózisú és a mesterséges C-vitamin esetében kell szervezetet károsító hatásokkal és jelentős gyógyszerkölcsönhatásokkal számolni. Az ő javaslatukra a C-vitamint lehetőleg természetes formában, a citromot, alaposan megmosva, héjastól fogyasszuk. Így tudja a kezelés hatását a legoptimálisabban kifejteni és ebben az esetben nem kell számolni a nagy dózisú mesterséges vitamin okozta káros következményekkel.

citrom 2

Sokan vallják, hogy a citromkúra kipróbált gyógymódja minden típusú rákbetegségnek. Ha csak lehet, fogyasszuk a citromot, mégpedig cukor nélkül (a cukor rontja a hatását). A lefagyasztott citrom könnyen reszelhető és sok ételféleség ízesítője lehet. A C-vitamin hőre bomlik, ezért lehetőleg csak közvetlenül fogyasztás előtt ízesítsük vele ételeinket. A limonádét üveg, vagy porcelán kancsóban tartsuk, így nem oldódnak káros anyagok az italba.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top