Az egységes nemzetben történő gondolkodás mindenféle határt elsöpör

2013. január 27., 09:57

Szerencsére többnyire jóérzésű emberek vesznek körül bennünket. Ha alaposabban figyelünk, egyre többet látunk belőlük. Ők azok, akik tesznek valamit nagy nyomorúságunk leküzdéséért.

Egy kis város nagy ötlete

Tegnap megjelent cikkünkben itt olvashatnak egy igaz magyar embertől elvárható kezdeményezésről.

Politikai hatalmak nemzetromboló tevékenysége

Hosszú ideig, nagy szakértelemmel próbálták tudatunkat módosítani, nemzeti összetartozásunkat bomlasztani, identitásunkat teljességgel porba tiporni. Több-kevesebb sikerrel ez történik ma is. Eljött viszont az idő, amikor senki nem hezitálhat tovább! Nyomorunk akkorára duzzadt, hogy megoldása kizárólag politikai-gazdasági, etikai egységes nemzeti összefogással, közös nemzeti fellépéssel lehetséges.

A nemzeti tragédia felszámolása az egységes gondolkodással kezdődik

Mindenkinek egy nemzetben kell gondolkodni! Az államhatárok egy ideig még sajnos fizikai valóságukban léteznek, az egységes nemzetben történő gondolkodás azonban mindenféle határt elsöpör. a NEMZET MINDEN EGYES TAGJA EGYFORMÁN FONTOS Isten és a mindenkori hatalom előtt. Ha Délvidéken, Csángóföldön és bárhol a jelenlegi határokon kívül éheznek, még jobban fáj, a jóérzésű honfitársainknak, hiszen ők azok, akik „senkinek nem kellettek”, jogaikat „idegen” földön nem érvényesíthetik. Földet, munkát nem kapnak, mert még ma is előbbre való a mi földünket elrablók érdekeinek kiszolgálása.

Nem lehetünk elégedettek, az anyaországban sem

Magyarországon segélyszervezetek gondoskodnak a szerencsétlen helyzetben lévő családokról. Természetesen nem dőlhetünk hátra karosszékünkben, itt is sok a tennivaló.

Itt az ideje azonban az orrunknál egy picivel tovább, a szánalmas trianoni határainkon túlra látni! (Cikkeinkből is sok nemzeti helyzetképre vonatkozó ismeretet lehet szerezni).

Veled vagyunk Sümeg!

 

Címlapfotó: Csőrés Zoltán/Éjféli Lány H/Magyarságért

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top