Az Arvisura több, mint történelemkönyv

2014. június 9., 14:09

Az Arvisura nem egyszerű történelemkönyv, hanem sok ezer év örökül hagyott rovások gyűjteménye. Ősi időkben csak a beavatottak voltak a teljes tudás birtokában és az Arvisurákat is csak ők ismerték, a feljegyzések titkosak voltak. Nem véletlenül.

Az Arvisura ma már mindenki számára hozzáférhető és bárki olvashatja, ám ettől még az ősi írások sok olvasó számára érthetetlenek. A történelmi feljegyzések sorai közt meg kell tanulni olvasni. Ahhoz, hogy az Arvisura érthetővé váljon, más fajta olvasásra van szükség. Csak az képes mélyen tanulmányozni, aki nyitott szívvel és lelkével tudja értelmezni, azaz, felnőtt a világkép értelmezésére. A “beavatatlanok” elől az ősi törvények rejtve maradnak és számukra az igazszólás soha nem lesz érthető.

arvisura (2)

A mai, elméleteket firkáló kutatóknak érdeke, hogy az Arvisura minél szélesebb rétegek számára rejtve maradjon, ők azok, akik elvesznek a részletekben, képtelenek a magas szellemi és lelki minőséggel összekapcsolni a valóságot. Rettegnek a leleplezéstől, az ellentmondások és a valóság feltárásától.

Egy romboló, ártó, lusta nép áldozataiként, hatalmas erőfeszítések árán értékeljük át múltunkat. Észre kell vennünk, mit tettünk rosszul, és kik azok, akik ma is komoly veszélyben tartják nemzetünket. Csak egy Ős Ten van, a többi az emberi elme alkotása. A békesség kedvéért azonban mindenkit meg kell hagyni saját hitében.

Forrás: Ormai Csaba Megyer

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

1 hozzászólás

  1. Titkok a valóságból.!!! Ez így van. Hálásan köszönöm. ÁLDÁS!!!

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top