A sok viszontagság ellenére megmaradtunk – Nem emberi léptékkel mérhető és nem embernek szóló érdem

2012. december 30., 21:00

 

 

 

 

 

 

Az ember gyarló, pénzhajhászás közben nem hallja a Teremtő gondolatait. Pedig mindenkihez szól, csak figyelni kell. Érteni, érezni, lélekkel átélni az üzeneteket és ezeknek megfelelően cselekedni.

A Magyar Tudat hírportál 2012. május 13-án indult, pár hónappal később engedtük önálló útjára a Magyar Nő hírmagazint. Nem emberi léptékkel mérhető és nem embernek szóló érdem, hogy a sok viszontagság ellenére megmaradtunk. A Mindenható küldetését hajtjuk végre, annak érdekében, hogy büszke nemzetünkön tovább csorba ne eshessen, hogy magyar tudatunk, nemzeti öntudatunk gondolkodásunk szilárd alapokon álljon. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a trianoni határon kívül rekedt magyar testvéreinkkel határok nélküli, élő egységet alkossunk. Felelősségteljes munkával, tiszta lelkiismerettel tájékoztatjuk olvasóinkat a napi aktuális politikai-gazdasági eseményekről, terjesztjük valódi történelmünket, néphagyományainkat, művészetünket, amelyet oly sokan próbáltak elfeledtetni velünk.

Olvasóink visszajelzései alapján tudjuk, hisszük, hogy az Isten által ránk mért feladatot folytatnunk kell. Alázattal, tudásunk és erőnk birtokában vállaltuk a küldetést, amelyhez az erőt olvasóink kedves szavaiból, szeretetéből merítjük.

Tudjuk, hogy azt a sok kínt, amit a nemzet nagyban, ugyanazt a családok kicsiben átélik, megszenvedik. Azt is tudjuk azonban, hogy a mielőbbi igazságtétel eljövetele szép magyar nemzetünkön múlik, amelyhez hiteles, ferdítések nélküli információra van szükség.

Isten éltesse Nemzetünket, boldogabb, szebb, áldásos és igaz sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

és

 

 

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top