A lezser nem feltétlenül slampos

2015. július 23., 10:49

Az utazás örömteli élményét könnyen elrontja a nem jól kiválasztott ruha. A túl szűk, vagy elegáns ruháknak inkább a bőröndben a helye, hosszú utazáshoz érdemes inkább lezser nadrágot választani.

nadrag 3

Volt idő, amikor a hazánkból idegenbe látogató turistákat már messziről észre lehetett venni slampos sportruházatukról.

nadrag 2

Szerencsére sokan felismerték azóta, hogy a lezser nem jelenti azt, hogy bármilyen bő holmit, vagy éppen a konditeremben használt feszes nadrágokat, pólókat magunkra aggatjuk. A kényelem nem erről szól.

nadrag 4

Az utazáshoz túlzottan kiöltözni sem érdemes. Vicces látvány a repülőtéren, vagy a vasútállomáson, de még az autóból kiszálló hölgyeken is az elegáns öltözet. Arról nem is beszélve, hogy feszengve már az induláskor könnyen tönkremegy a nyaralás.

nadrag 5

A kettő közötti, átmeneti stílus könnyen megteremthető egy jól kiválasztott nadrággal. Aranyszabály, hogy szűk fazonú nadrághoz bő pólót veszünk, és fordítva.

nadrag 1

A magassarkú nagyon csinos, de nem bőröndök, csomagok cipeléséhez. Válasszunk inkább kényelmes mokaszint, vitorlás- vagy balerinacipőt, esetleg nem túl otromba sportcipőt, de feltétlenül olyan fazont, amit könnyű váltani.

nadrag 6

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top