A kertbe: Újrahasznosított autógumik

2016. június 1., 01:00

Garázsunkban, pincénkben porosodó, kidobásra váró gumiabroncsokból rövid idő alatt, szemet gyönyörködtető, Igényes virágoskertet hozhatunk létre. Az alkotó érzés öröme, a kellemes szabadidő eltöltése az egész család számára jó programnak ígérkezik.
ujra_hasznositott_autogumik2Legegyszerűbb az abroncsok színezése. Látogassunk el egy barkácsboltba, és válasszuk ki a környezetünkhöz, valamint az ültetésre váró virágainkhoz színben leginkább illő festékeket. A harmonikus otthon kialakítása körültekintő munkát igényel. Nem mindegy, hogy a színek játéka mennyire domináns, vagy éppen a sok pompázó virág nem éppen a tarka-barkaságot igényli-e. A sötét színeket kerüljük, mert magukba szívják a nyári nap melegét, ezzel pedig kiég a növények gyökere.

A virágok méretétől függően a gumiabroncsokat egymásra halmozva építhetünk nagyobb tárolókat. Az alacsony növésű dísznövényeket érdemesebb széltében egymás mellé, esetleg egymáson kissé széthúzott abroncsokba telepíteni.

Kézügyességüket nem kímélő barkácsolók az abroncsokat meg is formázhatják, ezzel tovább fokozhatják a szín- és formavilág együttes összhangját.
ujra_hasznositott_autogumik3Jó kertészkedést, kellemes időtöltést!

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top