3 + 1 tipp harisnyaszezon idején

2014. október 12., 11:17

A harisnya az egyik legkényesebb női ruhadarab. Sokat javít a megjelenésen, ugyanakkor egy csapásra tönkre is teheti. Mindenki ízlésének megfelelően választja ki azt a színt, mintát és vastagságot, amely feltételezhetően megfelel a legújabb divatirányzatnak, de mondjuk ki: nem biztos, hogy éppen előnyére válik viselőjének.

harisnya 1

Nagyanyáink ideje lejárt – mondhatnánk -, és valóban így tűnik, ahogy az üzletek roskadásig megtelt polcain válogatunk. A harisnya liberalizáció ellenére azonban érdemes ügyelni a változatlan értékű alapszabályokra.

1. A mintás, csipkés, feltűnő színű, combot szinte fedetlenül hagyó viseletek bizonyos alkalmakra, munkahelyre, konzervatív megjelenést igénylő eseményekre nem valók. A figyelem túlságosan a lábra koncentrálódik, ezzel pedig elvész az értelem.

harisnya 3

2. Nyitott orrú cipőhöz ma éppen úgy nem illik a harisnya, mint nagyanyáink idején. Az ápolt láb csupasz mutogatása szandálhoz illik. (Azt pedig már mondani sem kell, hogy a protokoll előírásai ez esetben fokozottan érvényesek.)

harisnya 2

3. Sok színes harisnya közül választhatunk. Ezeknek mind árnyalatban, mind stílusában összhangban kell lenni a ruházattal, beleértve a cipőt és az egyéb kiegészítőket. Érdemes arra is figyelni, hogy a harisnya színe lehetőleg ne legyen sötétebb a ruha színénél.

harisnya 5

3+1. Sok esetben az észrevétlen a legszembetűnőbb. A jól megválasztott den, a leheletvékony harisnya tartást és eleganciát biztosít viselőjének.

harisnya 4

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top